top of page

Móda, která nezevšední - Dagmar Starling

Aktualizováno: 25. 8. 2022

Ráda bych se představila. Jsem zakladatelkou a vlastníkem módní značky Dagmar Starling. Navrhuji praktické a nositelné modely, které podtrhují osobnost ženy, jsou elegantní a nápadité.




Podporuji slow fashion. Tento trend představuje ekologický, udržitelný a etický přístup v módním průmyslu. Stojí na uvědomělém a šetrném postoji při výrobě módního zboží a jeho spotřebě. Vyhýbá se masovému vyrábění a preferuje zhotovování oděvů v dílnách lokálních návrhářů, kteří kladou důraz na kvalitu a dostupnost informací o výrobě zboží. Slow fashion podněcuje lidi, aby nakupovali raději kvalitní (a zákonitě dražší) zboží, které ovšem také déle vydrží.


Pro svou tvorbu vybírám kvalitní materiál evropského původu, který je příjemný na těle a nepodléhá rychlé spotřebě. Kvalita a originalita výrobku je pro mě rozhodující, oděvy se vyrábí pouze v českých dílnách. Oděvy umíme ušít na míru klientovi, v případě univerzálních střihů jsou oděvy skladem. Od každého modelu vzniká jen několik jednotek kopií, takže se nestává, že by se potkaly dvě dámy ve stejných šatech😊. Zatím se věnuji pouze dámské módě, ale kdo ví, kam mě kreativita zanese v budoucnosti😊


Pokud vás móda zajímá, ztotožňujete se s mou vizí a není vám lhostejný vývoj českého módního průmyslu, který hodně válcuje fast fashion z východu, zůstaňme ve spojení a pojďme společně alespoň trochu ovlivňovat zdejší pohled na módu. Jak říkám, levných tepláků, šusťáků a triček je u nás už dost, chybí tu elegance, styl, vkus a kvalita.


Budu ráda, když od Vás získám zpětnou vazbu jakýmkoliv způsobem, ať už se stanete mými spokojenými klienty, budete komentovat mé příspěvky, nebo se domluvíme na smysluplné spolupráci. Tvořím pro vás a na vašem pohledu a názoru mi záleží!

Ještě malá informace, pro věrné příznivce a klienty chystáme zajímavé akce a slevy, stačí se registrovat, nebo stát členem klubu😉


Hodně zdraví a úspěchů přeje Dagmar Špačková alias Dagmar Starling


52 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page