top of page

Tepláky nebo šaty? Jaká je vaše volba?

Aktualizováno: 26. 8. 2022

Často kolem sebe slyším: „Ty šaty jsou moc pěkné, ale pro mě to není, chci chodit pohodlně oblečená“ Nebo: „Ty šaty jsou fajn, ale mám pár kilo navíc, potřebuji to zakrýt“. Co si tedy vlastně představit pod pojmem "pohodlné oblečení" a jak jsme zvyklí zakrývat své nedostatky?


Takže dva časté požadavky, s kterými se setkávám, je touha oblékat se pohodlně a zakrýt nedostatky. Ok. Požadavkům rozumím, nemám to jinak. Čemu ale nerozumím je uvažování některých lidí.


Hodně se dívám kolem sebe, všímám si, co mají lidé na sobě. Teď v teplých měsících hodně frčí kraťasy, celoročně jsou oblíbené džíny, tepláky a legíny. A tak se ptám. Opravdu kraťasy a džíny splňují požadavek na pohodlí?


Nevím jak vy, ale já mám džíny i kraťasy pořád někde zařezané a podotýkám, že to není menší velikost:-) Neustále v sedu upravuju, povytahuju, povoluju pásek a to neustálé rozepínání a zapínání, no vždyť to znáte.


Naproti tomu šaty s volnějším střihem, pružným materiálem, nebo třeba i vypasované a šité na míru – dole prostě nic neřešíte. Nesvírá to, luftuje, neřešíte otvírání, zapínání, maximální volnost. A boty? Někdy je vžitá představa, že k šatům se hodí jedině lodičky, které nejsou pohodlné. Opravdu? Pochopitelně rozlišujme příležitosti. K volnočasovým příležitostem ráda nosím tričkošaty, nebo mikinošaty s teniskami, pro oficiálnější nebo kulturní příležitost volím stylové šaty například s balerínami, které jsou maximálně pohodlné, nebo lodičky s nižším podpatkem.


A co zakrývání nedostatků oblečením? Nevím, jak vy, ale já mám dojem, že v kraťasech, upnutých džínách, v teplácích a ještě ke všemu v legínách toho moc nezakryjeme, ba právě naopak:) Naproti tomu vhodně zvolený střih šatů dokáže udělat s figurou divy, navíc i délka se dá nastavit dle přání.



 

Co třeba šaty na fotografii, připadají vám nepohodlné, nebo, že by si je dáma s pár kily navíc nemohla dovolit?


Tyto šaty jsou oblíbené u žen všech věkových kategorií! Mají volný střih, skryjí vše, co nechcete, aby bylo vidět:) Přesto vypadají elegantně a dají se využít k mnoha příležitostem. Bez pásku a s teniskami na volný čas, s páskem a lodičkami se budou krásně vyjímat i ve společnosti. Bavlněný úplet zajišťuje dokonalý komfort a pohodlí. Oblékněte si tyto šaty a vaše okolí bude žasnout nad vaší proměnou!


Šaty jsou k zakoupení zde👇


 

Pokud se Ti můj článek líbil a nechceš přijít o další tipy, jak se vkusně a elegantně oblékat, přesto neztrácet pohodlí a komfort, přihlas se k odběru zde 👇


 

Tak co, změnil se trochu váš pohled na věc? :) Nebo souhlasíte? Máte připomínky? Nebojte se napsat svůj názor do komentáře!


 

Krásné dny v pohodlných šatech přeje Dagmar Starling!


41 zobrazení0 komentářů
bottom of page